Esha tv
Spor

Emre Belözoğlu, Lemos transferine onay verdi!

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun, Alexandru Epureanu'nun yerine Fenerbahçe'den Mauricio Lemos'u transfer edeceği belirtildi.

Emre Belözoğlu, Lemos transferine onay verdi!
30-04-2022 13:45

Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'de Alexandru Epureanu'nun yerine Mauricio Lemos'u transfer etmek istediği iddia edildi.

Akşam'da yer alan habere göre; Başakşehir'in transfer etmek için henüz resmi bir adım atmadığı ve sezon sonunun beklendiği belirtildi.

Fenerbahçe'yle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunmacı için Emre Belözoğlu'nun hamle yapmaması halinde ise sarı-lacivertli kulübün Süper Lig'den diğer ekiplerle temasa geçileceği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, 26 yaşındaki stoper için bonservis bedelinde zorluk çıkarmayacağı vurgulandı.

1 gol kaydetti

Fenerbahçe formasını sadece 10 kez giyen Uruguaylı stoper, Beerschot'ta bu sezon 10 müsabakada oynama şansı yakaladı. Tecrübeli savunmacı rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

1.5 milyon euroya transfer edilmişti!

Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yaptığı dönemde Mauricio Lemos'a 'kefil' olan Emre Belözoğlu'nun güvendiği tecrübeli savunmacı sarı-lacivertli ekipte bir türlü istenen performansı sergileyemedi. La Liga 2 ekibi Las Palmas'tan 1 milyon 500 bin euro karşılığında kadroya katılan Mauricio Lemos, gösterdiği performansla beklentileri karşılayamadı. Tecrübeli savunmacı sezon başında Beerschot'a kiralanmıştı.