Esha tv
Gündem

En acı veda! Türkiye Pençe-Kilit şehitlerini uğurluyor

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından memleketlerinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Müslüm

En acı veda! Türkiye Pençe-Kilit şehitlerini uğurluyor
13-01-2024 23:53

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde  teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan 9 askerin cenazesi, Şırnak'ta düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı. 

 Vatan için canlarını veren şehitler memleketlerinde gözyaşları için son yolculuğunu uğurlanıyor.

PİYADE SÖZLEŞMELİ ER MÜSLÜM ÖZDEMİR 

Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (23), memleketi Kahramanmaraş'ta törenle toprağa verildi.

Binlerce kişinin katıldığı törene, şehidin ailesi, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, milletvekilleri, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile askeri ve mülkü erkan katıldı.

En acı veda! Türkiye Pençe-Kilit şehitlerini uğurluyor

 

UZMAN ÇAVUŞ SERKAN SAYİN


Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayin'in cenazesi, Adıyaman'da  gözyaşları içinde toprağa verildi. Törene şehidin şehidin astsubay olan ağabeyi Murat Sayin da üniformasıyla katıldı.

En acı veda! Türkiye Pençe-Kilit şehitlerini uğurluyor - Resim : 2

 

PİYADE UZMAN ÇAVUŞ GÜN

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde yürüttüğü Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün’ün (28) cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün, Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze töreni için Bahaeddin Nakıpoğlu Camisi'ne getirildi. Buradaki törene; Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Halil Şen ile şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit Gün'ün tabutuna sarılan babası Süleyman Gün ile yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Anne Hatice Gün ise oğlunun tabutuna dokunarak ağladı. Bekar olan şehit Gün'ün cenazesi, ikindi vakti Gaziantep İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar'ın kıldırdığı namazın ardından asri mezarlıktaki şehitlikte toprağa verildi.

 

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan'ın cenazesi, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesinde toprağa verildi. Şehidin bir yakını, şehidin naaşını asker selamıyla selamladı.

Kaynak: AA-DHA Etiketler Pençe Kilit Operasyonu şehit tören
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ