Esha tv
Politika

Enver Aysever'den Erdoğan'a destek: Bak birader, adamın tepesini attırma!

Siyonist İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'Saddam Hüseyin' tehdidinin ardından gazeteci Enver Aysever sert tepki geldi. Aysever, İsrailli bakana tepki gösterirken Erdoğan'a destek verdi.

Enver Aysever'den Erdoğan'a destek: Bak birader, adamın tepesini attırma!
29-07-2024 15:08

Haber7

Gazze'de yaşanan katliama sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yaptığı açıklamada işgalci İsrail'e uyarıda bulundu. "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız" tepkisinde bulunan Erdoğan'a işgalci İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'tan alçak bir tehdit geldi. Siyonist bakan, "Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor" ifadeleriyle haddini aşan sözler sarf etti.

ENVER AYSEVER'DEN Ä°SRAÄ°L'E TEPKÄ°, ERDOÄžAN'A DESTEK!

Alçak tehdidin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a birçok halktan büyük destek geldi. Gazeteci Enver Aysever de siyonist İsrail'e tepki göstererek Erdoğan'a yönelik tehdidin kabul edilemeyeceğini söyledi. 

"SADDAM'IN NASIL KATLEDİLDİĞİNİ ORTAYA KOYMUŞ"

Tehdidin 2 boyutu olduğunu dile getiren Aysever, "Enteresan bir şey var. İsrail Dışişleri Bakanı herhangi bir diplomatik nezakete ve insani diyaloğa da uymayan bir şekilde Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Saddam tehdidinde bulunmuş. Bunun tabii 2 boyutu var. Bir Saddam'ın nasıl katledildiğini ortaya koymuş oluyor bu mesele. Demek ki neymiş? Küresel güçler bu işleri organize ediyormuş. İstediğinin kellesini alırmış. Üstelik dışişleri bakanı seviyesinde böyle bir şey diyor." ifadesinde bulundu.

"ADAMIN TEPESÄ°NÄ° ATTIRMA!"

Siyaseten eleştiri getirseler de İsrailli bakanın Türkiye Cumhurbaşkanı'nı tehdit edemeyeceğini söyleyen Aysever, şu ifadelerde bulundu:

"Bak birader şimdi adamın tepesini attırma. Filistin'de olan mesele bir katliamdır. Hatta bir çeşit soykırımdır. Çoluk çocuğu öldürüyorsunuz, Ondan sonra da Erdoğan'ı tehdit ediyorsunuz. Hani Erdoğan'ın siyaseten biz şudur, budur diye eleştiririz de siz de aklınızı başınıza alın. Koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'nı tehdit edeceksin. Ve ondan sonra da Saddam gibi yapacaksın. Bunu yapamazsın"


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°