Esha tv
Dünya

Eski ABD Başkanı Obama'dan sürpriz Başkanlık açıklaması! Biden'a soğuk duş

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın, mevcut Başkan Joe Biden'ın 5 Kasım başkanlık seçimlerinde zafere giden yolunun azaldığı yorumunda bulunduğu öğrenildi.

Eski ABD Başkanı Obama'dan sürpriz Başkanlık açıklaması! Biden'a soğuk duş
18-07-2024 21:32

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın, yakın çevresiyle ABD Başkanı Joe Biden'ın yeniden adaylığıyla ilgili endişeli olduğunu paylaştığı bildirildi.

OBAMA, BİDEN İLE GÖRÜŞTÜĞÜ ÖĞRENİLDİ

ABD merkezli Washington Post'ta yer alan habere göre, Obama'nın, 27 Haziran gecesi Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump ile CNN'deki ilk canlı yayın tartışmasının ardından Biden ile bir kez konuştuğu, o görüşmede Biden'a adaylığına ilişkin kararın tamamen kendisine ait olduğunu söylediği ifade edildi.

'BİDEN ZAFERDEN GİDEREK UZAKLAŞTI'

Obama'nın birçok kaygılı Demokrat'tan telefon aldığı aktarılan haberde, bu görüşmelerde Biden'ın anketlerde geride kaldığı konusunda endişeli olduğunu söylediği iddia edildi.

Haberde, Obama'nın Biden'ın 5 Kasım seçimlerindeki zafer yolundan giderek uzaklaştığı yönünde yorumda bulunduğu ve Biden'ın adaylığının sürdürülebilirliğini gözden geçirmesi gerektiğine işaret ettiği ifade edildi.

Daha önce, Demokrat Parti'nin bağışçısı olan milyarderler de Başkan Joe Biden'ın adaylığından endişe duyduğunu aktarmıştı.

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ