Esha tv
Yaşam

Facianın eşiğinden dönüldü! Fırtınada düşen çatının altında kalmaktan saniyelerle böyle kurtuldu

Amasya’nın Suluova ilçesinde bir adam çıkan fırtınada aracının üstüne düşen çatının altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Güvenlik kamerasına yansıyan o anları izleyen Emrah Erdem, “Çatının arabama düştüğüne sevindim” dedi.

Facianın eşiğinden dönüldü! Fırtınada düşen çatının altında kalmaktan saniyelerle böyle kurtuldu
26-12-2023 11:33

Geçen Cumartesi akşamı ilçede etkili olan fırtınada kopan çatılar iki aracın üstüne düştü. Yeni Mahalle’de bir binadan kopan çatı nedeniyle hafif ticari araçta hasar oluştu. O sırada etrafa dağılan kutuları toplamaya çalışan işyeri sahibi Emrah Erdem aracının üstüne düşen çatının altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.

“Çatının arabama düştüğüne sevindim”

O görüntüleri endişeyle izleyen Erdem, “Mal canın yongasıdır. Ama canımızı araba kurtardı. Çatının arabama düştüğüne sevindim” diye konuştu.
Fırtına anında herkesin panik yaşadığını anlatan 38 yaşındaki Erdem, “O anda beş kişiydik. Araba olmasaydı bir faciaya dönüşebilirdi. Allah’a şükrettim” şeklinde konuştu.

Etiketler amasya çatı fırtına Beşiktaş'ta motosiklet sürücüsünün tehlikeli hareketleri kamerada! Uzun süre tek teker üzerinde böyle ilerledi Beşiktaş'ta tehlikeli yolculuk kamerada! Kaputun üzerinde ölümle dans! Bursa'da görenleri şoke eden anlar kamerada Kaputun üzerinde ölümle dans! İşte o anlar... Görenler şaşkınlığını gizleyemedi: Çorum'da mercek bulutu kameraya böyle yansıdı Çorum'da mercek bulutu kameraya böyle yansıdı Kassam savaşçısı, yanına kadar sokulduğu İsrail tankını böyle havaya uçurdu! O anlar saniye saniye kamerada İsrail tankını böyle havaya uçurdu! İşte o anlar ABD'nin Florida eyaletinde bir timsah dev pitonu böyle yedi! O anlar saniye saniye bir bisikletçi tarafından kaydedildi Timsah dev pitonu böyle yedi! İşte o anlar... Esenyurt'ta yol tartışmasında kurye dehşeti yaşadı! Kuryeyi tekme tokat böyle dövdüler Esenyurt'ta yol tartışmasında kurye dehşeti yaşadı
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ