Esha tv
Dünya

FBI, Joe Biden'ın evini aradı

Son dakia haberine göre ABD Başkanı Biden'ın avukatları, FBI'ın Biden'ın daha önce "gizli belge" çıkan Delaware'deki konutunda arama yaptığını bildirdi.

FBI, Joe Biden'ın evini aradı
01-02-2023 19:09

ABD Başkanı Joe Biden'ın evinde FBI gizli belge araması yaptı. Geçtiğimiz günlerde de; Joe Biden'ın Delaware eyaletindeki evinde 6 gizli belge bulunduğu belirtilmişti.

Donald Trump, ABD Başkanı Biden'a yüklendi: Irkçılara ve sapıklara dur diyeceğiz!Donald Trump, ABD Başkanı Biden'a yüklendi: Irkçılara ve sapıklara dur diyeceğiz!

TRUMP SERT SÖZLERLE YÜKLENMİŞTİ

2024 başkanlık seçimleri için kampanyasına start veren Donald Trump geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Biden ve FBI'yı eleştirmişti:

"Güvenle korunduğunu" söylediği Florida'daki malikanesi Mar-a-Lago'da gizli belgelerin bulunmasının ardından yapılan aramaları hatırlatan Trump, Biden'ın kişisel ofisi ve konutunda gizli belgelerin çıkması üzerine aynı tutumu sergilemediğini iddia ettiği FBI'a da yüklenmişti.

Trump, ayrıca Biden'ın ve oğlu Hunter Biden'ın Ukrayna ile ilişkileriyle ilgili iddialar ve buna ilişkin haberlerin Twitter'da sansürlendiğinin ortaya çıkması üzerine, "Çok dikkatli olmalıyız." diyerek mevcut sisteme eleştirilerini dile getirmişti.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ