Esha tv
Spor

Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin gelişmesi: İmza an meselesi

Tüm Spor - Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona çok yakın. Fransız yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen sarı-lacivertliler, Al-Ahli ile anlaşma noktasına geldi.

Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin gelişmesi: İmza an meselesi
09-07-2024 10:48

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Al Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin'i renklerine bağlamaya çok yakın.

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun devreye girmesinin ardından Allan Saint-Maximin'i Türkiye'de oynamaya ikna etti. 27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmeye Jose Mourinho ile konuştuktan sonra ikna olduğu ve takım arkadaşlarıyla vedalaştığı aktarıldı.

Allan Saint-Maximin'i satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen sarı-lacivertliler, kulüple görüşmelerde önemli bir aşama kaydetti.

Jose Mourinho'nun öncelikli hedeflerinden biri olan Fransız yıldızın kısa süre içinde sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

BBC Arabic geçtiğimiz gün Allan Saint-Maximin'in Al Ahli tarafından kadroda düşünülmediğini ve bu kararın futbolcuya iletildiğini belirtmişti.

Allan Saint-Maximin geçen sezon Newcastle United'dan Al Ahli'ye 27 milyon euro bedelle transfer olmuştu. Fransız futbolcu, Suudi Arabistan ekibi ile geçen sezon 31 maça çıktı. Allan Saint-Maximin bu karşılaşmalarda 4 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ