Esha tv
Spor

Fenerbahçe Galatasaray CANLI İZLE

Trendyol Süper Lig'in 18. haftası dev bir derbiye sahne olacak. 43 puanlı şampiyonluğun iki favorisi Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe-Galatasaray maç

Fenerbahçe Galatasaray CANLI İZLE
23-12-2023 21:17

Ortaya koydukları performansla ligi domine eden ve rakiplerine büyük puan farkı atan Fenerbahçe ve Galatasaray dev derbide karşı karşıya gelecek. Lider Fenerbahçe 43 puan ve averaj üstünlüğüyle lider konumda bulunurken, Galatasaray ise ikinci sırada yer alıyor.

Dev derbi öncesinde Fenerbahçe'de eksikler belli oldu. Sarı-Lacivertli ekipte Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra Becao, Lincoln ve Peres'in kadroda yer alması beklenmiyor.

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde Sergio Oliveira, sakatlıklığından dolayı Portekiz'de ameliyat oldu. Zorlu maçta görev alamayacak. Davinson Sanchez ise son antrenmanda yer almadı. Derbide oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. İşte Fenerbahçe-Galatasaray maçının ekranlara geleceği kanal.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI KAÇTA BAŞLAYACAK?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maç saat 19:00'da başlayacak.

FENERBAHÇE-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak maç beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Etiketler fenerbahçe galatasaray derbi fenerbahçe galatasaray canlı izle
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ