Spor

Galatasaray'da 25 milyon euroluk transfer gerçeği!

Tüm Spor - Galatasaray'da Davinson Sanchez'in yedek kalmasının altından bambaşka gerçek çıktı. Gelen haberlere göre Sarı-kırmızılılar, Sanchez'in transferi konusunda Napoli ile anlaşma sağladı ve Okan Buruk da yıldız ismi bu sebeple kulübeye çekti.

Galatasaray'da 25 milyon euroluk transfer gerçeği!
11-05-2024 15:38

Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray'da önemli bir ayrılık gerçekleşebilir.

Sarı-kırmızılılar, sezon başında Tottenham'dan 9.5 milyon euroya kadrosuna kattığı Davinson Sanchez'i İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Napoli'ye gönderiyor.

İngiltere'den de talipleri bulunan Kolombiyalı yıldız stoper için kesenin ağzını açan İtalyan ekibi, 25 milyon euroluk teklif getirince, sarı-kırmızı yetkililer teklifi kabul etti.

Bu gelişme sonrası Teknik direktör Okan Buruk da kulübe ciddi gelir sağlayacak bu transferin suya düşmemesi için ilk on birin değişmezi Davinson'u sakatlanmaması için kulübeye çekti.



PİYASA DEĞERİ 17 MİLYON EURO


Galatasaray'da bu sezon 29 maçta süre bulan Sanchez, 3 gol attı ve 2 asist yaptı. Taraftarın çok sevdiği isimler arasında yer alan Kolombiyalı stoperin piyasa değeri 17 milyon euro ve sarı-kırmızılı takım ile de 2027'nin Haziran ayına kadar mukavelesi bulunuyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ