Esha tv
Spor

Galatasaray'dan dünyaları istedi! Transfer zora girdi

Tüm Spor - Scott McTominay için İngiltere'ye giden İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün, Avusturya kampına anlaşma olmadan döndü. 27 yaşındaki yıldızın Cimbom'dan 10 milyon Euro'ya yakın yıllık ücret talep ettiği öğrenildi.

Galatasaray'dan dünyaları istedi! Transfer zora girdi
14-07-2024 10:47

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta sahaya yapılacak takviye için Manchester United forması giyen Scott McTominay'ı gündemine almıştı. Ancak ilk görüşmeler sonrası anlaşma sağlanmadı.

Sarı-kırmızılı takımın kamp yaptığı Avusturya'dan cuma günü ayrılan futbolun yeni patronu İbrahim Hatipoğlu ve futbol direktörü Cenk Ergün İngiltere'ye uçtu. İkili hem oyuncunun temsilcisi hem de Manchester United kulübü ile görüştü.

OKAN BURUK'LA KAMPTA ÜÇLÜ ZİRVE

İskoç orta sahanın temsilcisi, Hatipoğlu ve Ergün'e Galatasaray'dan 10 milyon Euro'ya yakın yıllık ücret beklentisinde olduklarını söyledi. McTominay'dan indirim isteyen sarı-kırmızılılar beklemeye geçerken alternatif isimleri değerlendirmeye aldı. İbrahim Hatioğlu ve Cenk Ergün yapılan görüşmenin ardından tekrar Avusturya kampına döndü. İkilinin teknik direktör Okan Buruk'la transfer zirvesi gerçekleştireceği, üçlü toplantıda McTominay'ın durumunun da gündeme getirileceği belirtildi.

SCOTT MCTOMİNAY KİMDİR?

İngiltere doğumlu İskoç futbolcu, Manchester United'ın altyapısında yetişti ve kariyeri boyunca başka takımın formasını giymedi. MANU'da 252 maçta çıkarken 29 gol ve 8 asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu, EURO 2024'te İskoçya formasıyla boy gösterdi. Merkez orta sahanın yanı sıra on numara ve ön libero olarak da görev yapabilen McTominay'ın güncel piyasa değeri 32 milyon Euro civarında. 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ