Spor

Galatasaray planını yaptı! Kasayı İngilizler dolduracak

Tüm Spor - Galatasaray ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, yaz transfer sezonun flaş isimlerinden olmaya aday gibi. Sarı-kırmızılı yönetim, devleri peşine takan Barış Alper için 30 milyon euro bonservis kazanmayı planlıyor.

Galatasaray planını yaptı! Kasayı İngilizler dolduracak
01-07-2024 16:07

Galatasaray’ın geçen sezon kazandığı şampiyonlukta kilit rol oynayan ve fiziksel gelişimini istikrarlı performansıyla sahalara yansıtan Barış Alper Yılmaz, İngiliz devlerini peşine taktı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Premier Lig takımlarından Manchester United ve Tottenham başta olmak üzere Brighton, Aston Villa, West Ham gibi takımların milli yıldızın durumunu yakından takip ediyor.



BONSERVİS BEDELİ 30 MİLYON EURO

Barış Alper’in bonservis bedelini 30 milyon euro olarak belirleyen Galatasaray yönetiminin, bu rakamın altında gelecek teklifler karşısında tok satıcıyı oynayacağı öğrenildi.

A Milli Takım ile EURO 2024'te de başarılı bir şekilde yoluna devam eden milli futbolcu, son olarak Çekya maçında UEFA tarafından sahanın en iyi oyuncusu seçilmişti.

23 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili İngiliz takımlarının turnuva sonrası somut adımlar atması beklenirken teknik direktör Okan Buruk'un Barış'ın 1 sene daha takımda kalmasını istediği kaydediliyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ