Esha tv
Spor

Galatasaray rakamları belirledi! İki yıldız için servet istenecek

Tüm Spor - Galatasaray transferin gözdesi olan Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez'den beklediği bonservis gelirini belirledi. Sarı-kırmızılı yönetim iki oyuncuyu belirlediği rakama satabilirse dev bir gelir elde edecek.

Galatasaray rakamları belirledi! İki yıldız için servet istenecek
12-07-2024 11:22

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray bir yandan da kadrosunda bulunan isimler üzerine mesai harcıyor. 

Sarı-Kırmızılılar transferin gözde isimlerinden olan Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez'in bonservis bedelini belirledi.



İKİ OYUNCUDAN 60 MİLYON EURO GELİR BEKLENİYOR


Sabah'ta yer alan habere göre, Galatasaray iki futbolcusundan toplam 60 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Sarı-Kırmızılılar, EURO 2024'teki performansıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz için en az 35 milyon euro talep ediyor.

Copa America'da Kolombiya formasıyla finale çıkan ve turnuvaya damga vuran Davinson Sanchez için belirlenen rakamın ise 25 milyon euro olduğu kaydedildi.

Haberde iki oyuncuya da Avrupa'dan önemli taliplerin olduğu belirtilirken özellikle bazı Premier Lig takımlarının Barış Alper ve Davinson Sanchez için teklif hazırlığı içerisinde olduğuna da vurgu yapıldı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ