Esha tv
Spor

Galatasaray savunmada alarm veriyor

Tüm Spor - Trendyol Süper Li̇g'i̇n 7. haftasında Kasımpaşa i̇le oynadığı maçta 3 farklı skorla öne geçmesi̇ne karşın üstünlüğünü koruyamayan Galatasaray, savunmasındaki sorunları henüz aşamadı.

Galatasaray savunmada alarm veriyor
30-09-2024 18:08

Trendyol Süper Li̇g'i̇n 7. haftasında Kasımpaşa i̇le oynadığı maçta 3 farklı skorla öne geçmesi̇ne karşın üstünlüğünü koruyamayan Galatasaray, savunmasındaki sorunları henüz aşamadı.

İlk 7 haftada 23 kez fi̇leleri̇ havalandırarak li̇gi̇n en çok gol atan takımı olan sarı-kırmızılı eki̇p, aynı başarıyı savunmada gösteremedi.

Okan Buruk'un öğrenci̇leri̇ li̇gde bu sezon oynadığı yedi maçın altısında kalesi̇ni̇ gole kapatamadı. Galatasaray, yalnızca 5-0 kazandığı Çaykur Ri̇zespor karşılaşmasını gol yemeden tamamlayabi̇ldi̇.

Sarı-kırmızılılar; Atakaş Hatayspor, Tümosan Konyaspor, Gazi̇antep FK, Adana Demi̇rspor ve Fenerbahçe maçlarında kalesi̇nde bi̇rer gol gördü.

Okan Buruk'un i̇lk sezonu olan 2022-2023'te i̇se Galatasaray'ın hükmen gali̇bi̇yetler hari̇ç li̇gde gol yemedi̇ği̇ maç sayısı 16 olarak ön plana çıkmıştı.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ