Esha tv
Spor

Galatasaray'da ManU maçı 11'i şekilleniyor! O isim kadroya dönüyor

Tüm Spor - Süper Lig'de Alanyaspor'u mağlup eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynayacağı maça odaklanıyor. Sarı kırmızılılarda, zorlu mücadelenin 11'i de şekillenmeye başladı.

Galatasaray'da ManU maçı 11'i şekilleniyor! O isim kadroya dönüyor
27-11-2023 17:57

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Manchester United maçına odaklandı. Sarı kırmızılılar, taraftarı önünde kazanarak gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj yakalamak istiyor.

Zorlu karşılaşmanın taktik antrenmanlarını sürdüren Aslan'da Teknik direktör Okan Buruk, zorlu mücadelede sahaya süreceği 11'i de yavaş yavaş belirmeye başladı.

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray'da kaleyi Fernando Muslera koruyacak. Corendon Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez'in Manchester United maçında forma giymesi beklenmezken stoperde Sanchez'in yokluğunda Abdülkerim Bardakcı ile Kaan Ayhan'ın görev yapması bekleniyor. Okan Buruk, Kaan'ı orta sahada değerlendirmek isterse savunmanın merkezinde Nelsson da alternatif olarak kullanılacak.



ANGELİNO SOL BEKE DÖNÜYOR


Sarı-Kırmızılı takımda sağ bekte Sacha Boey'un forması garanti görülürken son maçlarda tercih edilmeyen ve Bayern Münih deplasmanında iyi bir görüntü çizen Angelino'nun da Manchester United maçında sol bekte forma giymesi bekleniyor.

Okan Buruk, orta sahada Lucas Torreira'ya görev verecek. Bu bölge için ayrıca Tanguy Ndombele ve Kaan Ayhan arasında tercih yapacak. Galatasaray'da sol kanatta ise Wilfried Zaha'nın yeri garanti gibi görünüyor.

Sağ tarafta Hakim Ziyech, Barış Alper Yılmaz ve Tete arasından bir seçim yapacak olan Buruk, forvet arkasında da Kerem Aktürkoğlu'na şans vermeyi düşünüyor.

Sarı-kırmızılılarda ileri uçta gol silahı olarak da Mauro Icardi'nin görev alması bekleniyor.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ