Esha tv
Yaşam

Gaziantep'te ATV kazası 2 can aldı

Gaziantep'te tali yoldan önlerine çıkan otomobille çarpışan ATV'nin üzerindeki 2 çocuk hayatını kaybetti. Gaziantep Şehitkamil ilçesinin 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen kazada Kerim G. (14) ve Hüseyin A.'nın (14) üzerinde bulunduğu ATV yolda seyir halindeyken kavşakta tali

Gaziantep'te ATV kazası 2 can aldı
12-10-2023 23:32

Gaziantep Şehitkamil ilçesinin 15 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen kazada Kerim G. (14) ve Hüseyin A.'nın (14) üzerinde bulunduğu ATV yolda seyir halindeyken kavşakta tali yoldan önlerine çıkan otomobille çarpıştıktan sonra savrularak devrildi.

Kazada ağır yaralanan çocuklar kaldırıldıkları Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde 2 ATV seyir halinde iken kavşak giren bir otomobilin kavşağın tam kesişme noktasında Kerim G. ile Hüseyin A.'nın üzerinde bulunduğu ATV'yle çarpışması yer aldı.

Hayatlarını kaybeden çocukların cansız bedenleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ