Esha tv
Dünya

Genç kız vahşi hayvanın kurbanı oldu!

Dağ yürüyüşüne çıkan genç kız, erkek arkadaşıyla şelaleye doğru giderken vahşi ayının saldırısına uğradı. 19 yaşındaki Maria Diana'yı bacağından yakalayan hayvan, genç kızın sonu oldu.

Genç kız vahşi hayvanın kurbanı oldu!
12-07-2024 16:03

Romanya'da gerçekleşen olayda 19 yaşındaki genç kız, vahşi bir ayının saldırısına uğradı. Saldırıya uğradığı sırada erkek arkadaşı yaşananlara tanık oldu.

İsmi Maria Diana olarak açıklanan 19 yaşındaki genç kadın, Brașov şehri yakınlarındaki Bucegi Dağları'nda erkek arkadaşıyla yürüyüş yapıyordu. Şelaleye doğru yürüyüş yaptıkları sırada bir ayının saldırısına uğradılar.

Kurbanın sevgilisinin anlattıklarına göre, ayı önce genç kadının bacağını yakaladı ve onu bir süre sürükledikten sonra 121 metrelik uçurumdan aşağı fırlattı. Yerel yetkililer, Maria'nın kaçtığı sırada kendilerini arayarak dehşet içinde yardım istediğini açıkladı.

Yerel yetkililerden Dan Banu, gazetecilere yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

"Her şey canlı yayında oluyordu, acil durum görevlisi telefondaydı ve ayı tarafından saldırıya uğradıklarını ve kızı kaçırdığını bağırıyordu. Korkunçtu!"

'AYIYI KORKUTMAYA ÇALIŞTIM'

Öğrenilen bilgilere göre, kurtarma ekipleri olay yerine geldiğinde, vahşi hayvan hala genç kadının cesedinin etrafındaydı. Ayı hemen ardından onlara da saldırmaya çalıştı ve bunun üzerine vurularak öldürüldü.

Kurbanın kimliği açıklanmayan erkek arkadaşı, tüyler ürperten saldırıya şahit oldu ancak şans eseri yara almadan kurtuldu. Yerel medyaya kız arkadaşıyla bir şelaleye doğru tırmandıkları esnada ayıyı gördüklerini anlattı ve yürek burkan şekilde şu ifadeleri kullandı:

"Ayıyı korkutmaya çalıştım. Onun yerine bana saldırmasını tercih ederdim."

Raporda, gencin görevliler geldiğinde şok halinde bulunduğu belirtildi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ