Esha tv
Dünya

Haniye'nin oğlundan dik duruş: Bizi durduramazsınız

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin büyük oğlu Abdusselam Haniye, yıkımlar ve işgale rağmen mücadele etmekten vazgeçmeyeceklerini bildirdi.

Haniye'nin oğlundan dik duruş: Bizi durduramazsınız
03-08-2024 13:07
EshaHaber Gündem Haberler

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin büyük oğlu Abdusselam Haniye, babasının vefatının ardından konuştu.

Filistin halkının mücadelesinin durdurulamayacağını dile getiren oğul Haniye, "Bu cani siyonist düşmana mesajım, yüzyılı aşkın süredir liderlerimize yapılan bu saldırılar bizi durduramaz. Filistin halkının yürüyüşünü ve devrimini durduramayacaksınız." dedi.

Haniye'nin oğlu ve gelininden asil duruş: Babamın kanı daha değerli değildiHaniye'nin oğlu ve gelininden asil duruş: Babamın kanı daha değerli değildi

Zaferin yakın olduğunu ifade eden Haniye, "Halkımıza, Filistin halkına, Gazze'deki halkımıza, Allah'ın izniyle zaferin yakın olduğunu söylüyorum. Allah'ın izniyle acılar sona erecek. Umuyoruz ki bu üzerimizdeki kasvetli hava dağılacaktır." ifadelerini kullandı.

Ayrılığın zor olduğunu ancak bunun "en hayırlı ayrılık" olduğunu vurgulayan Haniye, şunları kaydetti:

"Filistin halkının önderi olan babama yönelik tüm çabalarınız için Allah'a şükrediyorum, bu ayrılık acısı anlamına geliyor ama biz babamızın şehitlik mührüyle kendimizi kutluyoruz. Babamın kanı Gazzeli çocukların veya kişilerin kanından daha kıymetli olmadığı gibi bizim gözyaşlarımız da şehit ailelerinin gözyaşlarından daha kıymetli değildir. Filistin halkının liderlerine ve ailelerine bu kutlu zaferi yaşatacağız. Umarım mesajım tüm İslam ve Arap ülkelerinin başkentlerine ulaşır ve bir gün Filistin halkıyla, liderleriyle, şehit aileleriyle birlikte bu zaferi kutlayacağız. Bizim mesajımız apaçıktır, izzet ve şerefin mesajıdır. İsrail'in bu bölgedeki işgali ve mevcudiyeti son bulacak ve bunu kutlayacağız. Yıkımlar, işgaller, soykırımlar olsa da bu mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz."

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ