Esha tv
Ekonomi

Her şey yeni başlıyor diyerek duyurdu: Altında yeni rekor tahmin!

Ekonomi - Altın ve Piyasa Uzmanı Şirin Sarı, her şeyin yeni başladığını söyleyerek 18 Eylül’ü işaret etti. 18 Eylül sonrası fiyatlamalarda yönün değişebileceğini açıklayan Sarı, yıl sonunda altında 4.000 seviyelerinin görülebileceğini belirtti.

Her şey yeni başlıyor diyerek duyurdu: Altında yeni rekor tahmin!
22-08-2024 13:12
23-08-2024 03:47

Haber7

Her yıl dünyanın en önemli merkez bankacıları ve finansal piyasa katılımcılarını Wyoming eyaletinin Jackson Hole kasabasında bir araya getiren sempozyumda, bu yıl "Para politikasının etkinliğinin ve iletiminin yeniden değerlendirilmesi" teması ele alınacak.

Kansas City Fed'in ev sahipliğinde 1978'den bu yana düzenlenen sempozyumun bu seneki teması kapsamında, küresel ekonomiyi etkileyen birçok önemli gelişme tartışılacak.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın vereceği mesajlarda ise bankanın temmuz ayındaki toplantısının ardından açıklanan veriler ve gelişen ekonomik görünüm ışığında alacağı para politikası kararlarına dair ipuçları aranacak.

 

Altında rekor dönemi başlıyor mu? Gözler o tarihte! Altında rekor dönemi başlıyor mu? Gözler o tarihte!

 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, Jackson Hole gündemine ilişkin Haber7’ye değerlendirmelerde bulundu.

Sarı, her şeyin yeni başladığını söyleyerek 18 Eylül’ü işaret etti. 18 Eylül sonrası fiyatlamalarda yönün değişebileceğini açıklayan Şirin Sarı, yıl sonunda altında 4.000 seviyelerinin görülebileceği yönünde tahminlerde bulundu.

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ