Esha tv
Gündem

HÜDA PAR’dan Narin Güran açıklaması!

HÜDA PAR Genel Merkezi, Narin Güran’ın tutuklanan amcasının HÜDA PAR üyesi olduğu yönünde çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.

HÜDA PAR’dan Narin Güran açıklaması!
05-09-2024 02:57

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları 15. Gününde devam etti. Jandarma nezaretinde Narin Güran’ı arama çalışmaları sürerken, Narin’in tutuklu amcasının HÜDA PAR üyesi olduğu iddia edildi.

HÜDA PAR Genel Merkezi söz konusu iddiaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"İSPAT ETMEZSENİZ ALÇAK VE ŞEREFSİZSİNİZ"

Yapılan açıklamada, “Son günlerde siyonistlerin güdümünde olan manipülatif gazeteler, TV ve yazarlar, Diyarbakır’da kaybolan küçük #NarinGüran kızımız üzerinden partimiz aleyhine algı oluşturma çabasındalar. Partimiz, kaybolan kız çocuğunun ve ailesinin yanında insani ve vicdani bir sorumluluk gereği durmuş ve bu süreçte aileye destek olmuştur. Yalanı meslek edinen alçaklar, zerre kadar insanlıktan nasibini alamayanlar, ailenin yaşadığı acıyı, henüz hayatta olup olmadığı belli olmayan bir yavrucağımızı, siyasi emellerine ve yalanlarına alet eden ipini koparmış haysiyetsizler yine bir arada toplanmış. Hodri meydan diyoruz!!! Değil kızın ailesinden köyde bile bir tek üyemizin olduğunu ispat etmezseniz alçak ve şerefsizsiniz. Bu tür iğrenç karalama kampanyalarını şiddetle kınıyor, kamuoyunu gerçek bilgilere ulaşmaya ve bu aşağılık oyunlara itibar etmemeye çağırıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Son günlerde siyonistlerin güdümünde olan manipülatif gazeteler, TV ve yazarlar, Diyarbakır’da kaybolan küçük #NarinGüran kızımız üzerinden partimiz aleyhine algı oluşturma çabasındalar.

Partimiz, kaybolan kız çocuğunun ve ailesinin yanında insani ve vicdani bir sorumluluk… pic.twitter.com/WTajTfa1yn

— HÜDA PAR (@HurDavaPartisi) September 4, 2024

 

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ