Esha tv
Spor

İlklerin gecesi! Beşiktaş, Hollanda'da kabusu yaşadı

Tüm Spor - UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş, mücadeleyi isabetli şut atamadan tamamlarken bu sezon ilk kez mağlubiyet aldı.

İlklerin gecesi! Beşiktaş, Hollanda'da kabusu yaşadı
27-09-2024 00:42

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Hollanda takımı Ajax'a 4-0 mağlup oldu.

Karşılaşmadan farklı yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlılar, bu sezon ilkleri yaşadı. 



Beşiktaş ilk mağbiyetini aldı

2024-2025 sezonunda çıktığı maçlarda henüz yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, ilk mağbiyetini Ajax karşısında aldı. 

Sezona Süper Kupa finalinde Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek başlayan siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi paly-off turunda Lugano'yla ilk maçta 3-3 berabere kalırken rövanş maçında 5-1 kazandı.

Süper Lig'de ise Samsunspor, Antalyaspor, Sivasspor ve Eyüpspor'u mağlup eden Beşiktaş, sadece Trabzonspor maçından beraberlikle ayrıldı. 



İlk kez gol atamadılar

Bu sezon çıktığı 8 resmi maçta da gol atma başarısı gösteren Beşiktaş, ilk kez bir resmi maçta gol atamadı. 

Galatasaray'a 5, Lugano'ya iki maçta 8, Samsunspor, Sivasspor ve Eyüpspor'a 2, Tabzonspor'a da 1 gol atan Kara Kartal, Ajax maçında ağları sarsmayı başaramadı. 



İsabetli şu atamadılar

Ayrıca Beşiktaş, oynadığı tüm maçlarda isabetli şut atma başarısı gösterirken UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı ilk maçında rakip kaleye isabetli şu gönderemedi. Ajax kalesine toplam 6 şut atan siyah-beyazlılar, bu şutların hiçbirinde isabet sağlayamadı. 

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ