Esha tv
Gündem

İmam Hatip Lisesi müdüründen skandal paylaşımlar!

Eskişehir'de Mahmudiye İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak atanan Kenan Yüksel'in İslam dinine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Bakanlara yönelik attığı tweetler tepki çekti.

İmam Hatip Lisesi müdüründen skandal paylaşımlar!
02-08-2024 19:33
EshaHaber Gündem Haberler

 

 HABER7

Eskişehir'de bulunan Mahmudiye İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak ataması yapılan Kenan Yüksel tarafından yapılan sosyal medya paylaşımları görenleri hayrete düşürdü. 

İmam hatip lisesine müdür yapılan Kenan Yüksel isimli kişinin 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Bakanlara yönelik skandal paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Sözde imam hatip müdürünün İslam'la alakalı attığı tweetler ise şaşkına çevirdi. 

İmam hatip'e müdür yapılan kişinin "Elhamdülillah Müslümanlıktan çıktım cehennemi istiyorum", "Ben cehennemin tapusunu istiyorum Yaşasın cehennem Müslümanlıkta camide sizin olsun" yazdığı paylaşımlar ortaya çıktı.   

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKANI'NDAN TEPKİ

Kenan Yüksel'in sosyal medya paylaşımlarına vatandaşlardan tepki yağarken Eğitim Bir-Sen Eskişehir şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Akar da X hesabından bir açıklama yaparak tepkisini dile getirdi.

Akar şu ifadeleri kullandı;

Mahmudiye İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak ataması yapılan Kenan Yüksel tarafından yapılan sosyal medya paylaşımları, söyledikleri ne bir okul müdürüne ne de bir İmam hatip lisesi müdürüne yakışan paylaşımlar değildir. 

Böylesi pespaye paylaşımlar millete, milletin değer yargılarına, millet iradesine böylesi galiz hakaret ve alay edici ifadelerde bulunan birisi nasıl okul müdürlüğü yapacak nasıl yönetim sergileyecek doğrusu merak ediyoruz.

Acaba İmam hatip lisesi öğrencilerine dualarınızda kendisi gibi cennet için değil cehenneme girmek için dua edin mi diyecek?

Mahmudiye İmam Hatip Lisesi müdürü Kenan Yüksel’in, skandal sosyal medya paylaşımları;





 

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ