Esha tv
Yaşam

İşkence mağduru Demet’e bir şok daha! ‘Yaşadıklarımın karşılığı bu olmamalıydı’

Konya’da 1,5 yıl önce 22 yaşındaki Demet Aydın’ı zorla getirdikleri rezidansta saçlarını kesip, vücudunda sigara söndürerek işkence yaptıkları gerekçesiyle yargılanan Murat Demirci (42), ortağı ve nişanlısı Sara Demir (25) ile arkadaşları Tuğba Demirci (23) hakkında mah

İşkence mağduru Demet’e bir şok daha! ‘Yaşadıklarımın karşılığı bu olmamalıydı’
19-10-2023 08:28

Murat Demirci, ortağı ve nişanlısı Sara Demir ile arkadaşları Tuğba Demirci, geçtiğimiz yıl Nisan ayında bir rezidansa zorla götürdükleri Demet Aydın'a saatlerce işkence yaptı. Genç kızın saçlarını usturayla kesen, vücudunda sigara söndüren, bıçakla boyun bölgesini çizen, telefonunu zorla alan ve hakaretlerde bulunan 3 şüpheli olayın ardından tutuklandı. 3 şüpheli yargılama aşamasında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



32 YIL 6 AYA KADAR HAPİSLERİ İSTENDİ

Konya 9. Ağır Ceza Mahkemesi savcılığınca verilen mütaalada sanıklar hakkında 'Birden fazla kişiyle nitelikli hürriyeti yoksun kılma' suçundan 14 yıl, 'birden fazla kişiyle nitelikli yağma' suçundan 7,5 yıl, 'Haberleşmenin gizliliğini ihlal' suçundan 3 yıl, 'Mala zarar verme' suçundan 3 yıl, 'Tehdit ve Hakeret' suçundan 2 yıl ve 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' suçundan 3 yıl olmak üzere toplamda her sanık için ayrı ayrı 32 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ