Esha tv
EshaTv

İsmail Saymaz, İsrail'e had bildirdi: Cumhurbaşkanını tehdit edecek...

Gazeteci İsmail Saymaz, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın paylaşımına tepki göstererek, 'Siz Türkiye Cumhurbaşkanını tehdit edebilecek vasıfta değilsiniz. Bu pespayenin karşısında bütün Türk milleti durur.' dedi.

İsmail Saymaz, İsrail'e had bildirdi: Cumhurbaşkanını tehdit edecek...
30-07-2024 19:18
EshaHaber Gündem Haberler

Gazeteci İsmail Saymaz, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabından Saddam Hüseyin benzetmesiyle yaptığı paylaşıma ateş püskürdü. Katz'ın paylaşımını "rezil bir cevap" olarak nitelendiren Saymaz, "Bu pespayenin karşısında bütün Türk milleti durur" dedi.

İsmail Saymaz, İsrail'e had bildirdi: Cumhurbaşkanını tehdit edecek...

'TÜRKİYE CUMHURBAŞKANINI SADDAM'IN AKIBETİYLE TEHDİT EDEBİLECEK VASIFTA DEĞİLİSİNİZ'

Saymaz'ın Halk TV canlı yayınında yaptığı açıklamaları şu şekilde;

İsrail Dışişleri Bakanının verdiği cevap pespaye, rezil bir cevaptır.

Türkiye Cumhurbaşkanını yaptığı açıklamadan ötürü onu Saddam'ın akıbetiyle anmak ne onun haddinedir, ne de İsrail'in dile getirebileceği, aklından hayal etse bile gerçekleştirmesi mümkün olamayacak bir iddiadır.

'BU PESPAYENİN KARŞISINDA BÜTÜN TÜRK MİLLETİ DURUR'

Bu pespayenin karşısında bütün Türk milleti durur. Yani öyle Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanını siz Saddam'ın akıbetiyle tehdit edebilecek vasıfta değilsiniz. Bu sadece kuru bir tehditle kalmaz buna bütün millet tepki koyar.

İsmail Saymaz, İsrail'e had bildirdi: Cumhurbaşkanını tehdit edecek...

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında "Biz çok güçlü olmalıyız ki bu İsrail, Filistin'e bunları yapamasın. Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları atalım." demişti.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz da sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saddam Hüseyin'in yan yana fotoğraflarını paylaşarak, "Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail’e saldırı düzenleme tehdidinde bulunuyor. (Erdoğan) orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamalı." ifadelerini kullanmıştı.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ