Esha tv
Dünya

İsrail bir apartmanı daha yerle bir etti

İsrail ordusu, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün kuzeyinde Filistinlilere ait 4 katlı binayı yıktı.

İsrail bir apartmanı daha yerle bir etti
19-08-2024 13:23

İsrail ordusu Nuseyrat Kampı'na saldırı düzenledi

GALERİNİN DEVAMI <p>İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer <a href=alan Nuseyrat Mülteci Kampı'ndaki El Saidy ailesinin evine saldırı düzenledi. Saldırı sonrası binada yangın çıktı.

">

 İsrail ordusunun, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün kuzeyinde bulunan er-Ram bölgesinde Filistinlilere ait 4 katlı bir binayı yıktığı belirtildi.

'PLANLI İŞGAL!'

Filistin haber ajansı WAFA, İsrail güçlerinin Yahudi işgalcilerin yerleşim biriminin bulunduğu caddenin düzenlenmesi için iki askeri kontrol noktası arasında kalan 17 binadan birisini yıktığını açıkladı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kudüs Valiliği, İsrail ordusunun korumasında 3 buldozerin bölgeye gelerek Filistinli Enis Zekeriya en-Netşe'ye ait 3 bin 500 metrekarelik bir alanda bulunan 4 katlı bir binayı yıktığını bildirdi.

İŞGALCİ GÜÇLER BATI ŞERİA'DA

Duvar ve Yerleşim Direniş Komisyonu'na göre, İsrail temmuz ayında işgal altındaki Batı Şeria'da 62'si ev olmak üzere 135 yapıyı yıktı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırıların yanı sıra bölgede Filistinlilere ait yapıların yıkımında da büyük bir artış yaşanıyor.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ