Esha tv
Dünya

İsrail, Filistin Kızılayı çalışanını öldürdü

Filistin Kızılayı, İsrail saldırılarında 1 sağlık çalışanının daha hayatını kaybettiğini, 7 Ekim'den bu yana devam eden saldırılarda vefat eden çalışanlarının sayısının 30'a yükseldiğini duyurdu.

İsrail, Filistin Kızılayı çalışanını öldürdü
29-05-2024 11:22

İsrail ordusu, aylardır süren saldırılarına devam ediyor. 7 Ekim'den bu yana saldırı artında olan Filistin halkının durumu gün geçtikçe daha acı bir hal alıyor.

Hedef gözetmeksizin Gazze'yi bombalayan İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin büyük bir kısmı kadınlar ve çocuklardan oluşuyor.

The Palestine Red Crescent Society (PRCS) member of the Al-Quds Hospital staff, Issam Rouhi Mohammed Aqel, has been killed. This occurred after his home was targeted last night in Al-Bureij refugee camp in the central governorate. This brings the total number of martyrs among the… pic.twitter.com/62XcINYrZB

— PRCS (@PalestineRCS) May 28, 2024

Son olarak Filistin Kızılayı (PRCS), İsrail'in bir kampa saldırısı sonucunda bir sağlık çalışanının hayatını kaybettiğini duyurdu.

PRCS yaptığı açıklamada, "PRCS Kudüs Hastanesi çalışanı Issam Rouhi Mohammed Aqel öldürüldü. Bu olay, dün gece merkezi valilikteki Al-Bureij mülteci kampındaki evinin hedef alınmasından dolayı oldu. Böylece PRCS personeli arasındaki toplam şehit sayısı 30'a ulaştı; bunlardan 17'si insani görevini yerine getirirken öldürüldü." dedi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ