Esha tv
Dünya

İsrail- Filistin savaşı: İsrail ve Hamas arasında şiddetli çatışma! Sirenler çalıyor

İsrail, Hamas'ın başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası Filistin'deki katliamı sürüyor. İsrail, Beyt Hanun'a sis bombaları attı. Hamas ile İsrail arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. İşte İsrail-Filistin savaşından son gelimeler.

İsrail- Filistin savaşı: İsrail ve Hamas arasında şiddetli çatışma! Sirenler çalıyor
31-10-2023 23:27

Son dakika İsrail-Filistin savaşı haberleri: İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'deki katliamı sürüyor. İsrail, Beyt Hanun'a sis bombaları attı. Hamas ile İsrail arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

İşte dakika dakika İsrail-Filistin savaşından gelişmeler:

23.02: İsrail’in başkenti Tel Aviv’de siren sesleri yükseldi. Gazze Şeridi’nden fırlatılan roketlere karşılık veren Demir Kubbe hava savunma sistemi, roketleri havada imha etti.

Saldırıda ölen ya da yaralanan bildirilmezken, siren seslerini duyanlar koşarak sığınacak yer aradı.

İSRAİL İLE HAMAS ARASINDA ŞİDDETLİ ÇATIŞMALAR YAŞANIYOR

22.44: Beyt Hanun'da ve Al-Awda ekseninde İsrail güçleri ile Hamas güçleri arasında yoğun çatışmalar yaşanıyor. Şeyh Rıdvan'ın birçok noktasına da İsrail güçleri tarafından sis bombaları atıldı.

İSRAİL: GAZZE ŞERİDİ'NDE ÇOK TEHLİKELİ BİR OLAY YAŞANDI

22.00 İsrail Kaynakları'ndan alınan bir habere göre, "Gazze Şeridi'nde çok tehlikeli bir olay yaşandı. Ayrıntıların yayınlanmasına sansürden dolayı izin verilmez, ordudaki askerlerimiz için lütfen dualarınızı yoğunlaştırın." ifadeleri yer aldı.

PENTAGON: İSRAİL SİVİLLERİ KASITLI OLARAK HEDEF ALMIYOR

21.39: Pentagon Sözcüsü Pat Ryder: İsrail, sivilleri kasıtlı olarak hedef almıyor ama Hamas sivilleri kalkan olarak kullanıyor.

İSRAİL'İN KATLİAM SALDIRILARINDA 3 BİN 542 ÇOCUK ŞEHİT OLDU

21.25: Gazze'de 7 Ekim'den bu yana 3 bin 542 çocuk hayatını kaybetti. İsrail'in Gazze'ye saldırılarında her gün ortalama 100’ün üzerinde çocuk hayatını kaybediyor.

21.15: Pentagon: 300 Amerikan askeri daha Ortadoğu'ya gidiyor ama İsrail'e gitmiyor.

KASSAM TUGAYLARI, KENDİ ÜRETİMİ OLANA MÜHİMMATI KULLANDI

21.01: Kassam Tugayı, kendi üretimi olan El-Asif torpido mühimmatını ilk kez kullandığını açıkladı.