Esha tv
Spor

Jorge Jesus'tan Trabzonsporlu hemşire kan aldı!

Haber 7 - Fenerbahçe'de sağlık kontrolleri devam ediyor. Bugün sıra Portekizli teknik adam Jorge Jesus'taydı. Ünlü teknik adamdan kan alan hemşerinin kolundaki bilekliğin renkleri sosyal medyanın ilgisini çekti.

Jorge Jesus'tan Trabzonsporlu hemşire kan aldı!
14-06-2022 22:20

Yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri devam eden Fenerbahçe'de bugün teknik direktör Jorge Jesus da hastanedeydi.

Detaylı sağlık kontrollerinden geçen Portekizli teknik direktör tahliller için kan da verdi. Sarı lacivertlilerin dünyaca ünlü teknik direktöründen kan alan hemşerinin bilekliğinin renkleri dikkat çekerken, sosyal medyada da konu oldu.

Hemşirenin bordo mavi bilekliği

Kulübün sağlık sponsorluğunu yapan Acıbadem Altunizade Hastanesi'ndeki tetkiklerde Jesus'tan kan alan hemşerinin bordo mavili bilekliği sosyal medyada konuşuldu.



Jesus'un dışında futbolcular Dimitri Pelkas, Bright Osayi-Samuel ve Arda Güler de sağlık kontrollerinden geçti. Takımda sağlık kontrollerine yarın da devam edilecek.

Fenerbahçe 6 hazırlık maçı yapacak

Fenerbahçe, 1 hafta Samandıra'da çalıştıktan sonra Topuk Yaylası'na gidecek. Toplam 6  hazırlık maçı planlayan Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, 19-20 Temmuz tarihlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçına çıkacak.  Portekizli teknik adam bu süreçte yeni sezon kadrosunu da şekillendirecek. (Ajansspor)