Esha tv
Spor

Kadıköy'de tartışılan anlar! Fenerbahçe'nin penaltısı doğru mu?

Tüm Spor - Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin 61. dakikasında sarı-lacivertliler lehine verilen penaltı kararı tartışmalara neden oldu.

Kadıköy'de tartışılan anlar! Fenerbahçe'nin penaltısı doğru mu?
22-09-2024 01:08

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Galatasaray'ı konuk etti. 

Karşılaşmanın 61. dakikasında maç 3-0 Galatasaray üstünlüğüyle devam ederken ceza sahasının sağında topla buluşan Fred, son çizgiye inerek topu kale önüne gönderdi. 



Fred orta açtığı esnada Abdülkerim Bardakcı'nın müdahalesi sonrası yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan, Abdülkerim'e sarı kart gösterirken Fenerbahçe lehine penaltı kararı verdi. 

Penaltı atışında topun başına geçen Edin Dzeko, skoru 3-1 yapan golü attı. 



Deniz Ateş Bitnel: Eyyam penaltısı oldu!

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı pozisyonu için "Fenerbahçe lehine verilen penaltı yanlış karar... Biraz eyyam penaltısı oldu." yorumunda bulundu.

Fırat Aydınus: Bana göre penaltı yok

Eski hakem Fırat Aydınus, aynı pozisyon için "Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıda Abdülkerim sol ayağını yere bastıktan sonra sağ ayağı Fred’e temas ediyor ama burada ilk teması sağlayan da Fred’in sol ayağı. Bu pozisyonda bana göre penaltı yok ama VAR buna karışamaz." dedi.

Erman Toroğlu: Pozisyon net penaltı

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıyı yorumlayan eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, "Galatasaray'da defans oynayan bir adamın bunu yapması kadar hatalı bir şey olamaz. Fenerbahçe'nin kazandığı pozisyon net penaltı." ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar: Bileğine basmış

Ahmet Çakar söz konusu penaltı için "Verilen penaltı mevcut kurallar içerisinde penaltı olarak yorumlanıyor çünkü bileğine basmış." şeklinde yorumladı.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ