Esha tv
EshaTv

Kanser tedavisi gördüğü iddia edildi! Ediz Hun'dan açıklama

Sinema sanatçısı Ediz Hun, sosyal medya üzerinden ortaya atılan 'kanser oldu' iddialarını yalanladı. Ünlü sanatçı, 'Dışarıya gerçekle alakası olmayan bilgiler sızdırılmış. Çok şükür sağlığım yerinde. Test sonuçları gayet iyi çıktı' dedi.

Kanser tedavisi gördüğü iddia edildi! Ediz Hun'dan açıklama
28-07-2024 23:18

Yeşilçam efsanelerinden Ediz Hun'un bir süredir kanserle mücadele ettiği iddia edildi.

Onur Akay, Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Ediz Hun’un kanserle mücadele ettiğini açıkladı. Akay’ın aktardığına göre Ediz Hun, Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi'nde tedavi görüyor.

Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

Maalesef Yeşilçam'ın efsane ismi Ediz Hun da kanserle savaşıyor... Ben bu lanet hastalığın saklanmamasından ve dualardan yanayım. Kadıköy Lifemed Tıp Merkezi'nde tedavi gören değerli sinema sanatçımıza acil şifalar dilerim.

EDİZ HUN'DAN SEVİNDİREN HABER

Bu haberler üzerine Hun cephesinden sevindiren açıklama geldi. Sanatçının kontrol amaçlı kolonoskopi yaptırdığı ve sonuçlarının temiz çıktığı öğrenildi. Hun paylaşımında, "Rutin check uplarımı yaptırıyorum. Herhangi bir durum söz konusu değil. Teşekkür ediyorum ilginize" ifadelerini kullandı.

"GERÇEKLE ALAKASI OLMAYAN BİLGİLER SIZDIRILMIŞ"

Olayın duyulmasının ardından yakışıklı aktörün hayranları büyük şok yaşadı. Ancak gerçek çok geçmeden anlaşıldı. Sağlık durumu hakkında Türkiye Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Ediz Hun “Florence Nightingale Hastanesi’nde rutin kontrollerimi yaptırdım. Dışarıya gerçekle alakası olmayan bilgiler sızdırılmış. Çok şükür sağlığım yerinde. Test sonuçları gayet iyi çıktı. Eşimde de bende de sıkıntı yok. Sevenlerim merak etmesin” dedi. 

"TİYATRO TEKLİFİ GELİRSE YİNE DÜŞÜNEBİLİRİM"

Dünyanın gidişatına dair doğa, iklim değişikliği gibi konularda üzerine konferanslar vermeyi sürdüreceğini anlatan 83 yaşındaki usta oyuncu “Son olarak Selma Güneri'yle bir tiyatro oyununda sahne aldım. Yeni sezonda onlar farklı bir oyunla yollarına devam edecek. Benzer bir tiyatro teklifi gelirse yine düşünebilirim. Kamera önünde olmak çok zor. Yönetmen, senarist her yaşta işini yapabiliyor ama oyuncu için durum farklı” ifadelerini kullandı.

 

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ