Esha tv
Dünya

Katil İsrail'den İran kararı! Orta Doğu'da nükleer tehlike! Son dakika gelişmesi

Son dakika haberi... İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetimindeki İsrail Savaş Kabinesi'nin İran'a sert bir şekilde karşılık verme kararı aldığı duyuruldu. İran'ın stratejik bölgelerinin hedef alınacağı belirtildi.

Katil İsrail'den İran kararı! Orta Doğu'da nükleer tehlike! Son dakika gelişmesi
02-10-2024 22:53

Son dakika haber... İsrail medyasında yer alan son dakika haberlerine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetimindeki İsrail Savaş Kabinesi İran'a misilleme yapma kararı aldığını bildirdi.

Katil İsrail'den İran kararı! Orta Doğu'da nükleer tehlike! Son dakika gelişmesi

İRAN'A 'GÜÇLÜ BİR KARŞILIK' VERİLMESİ KARARI ALINDI

İsrail merkezli Kanal 12 televizyonundaki haberde, dün düzenlenen Güvenlik Kabinesi toplantısında İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarına verilecek karşılığın ele alındığı belirtildi.

STRATEJİK BÖLGELERİN HEDEF ALINMASI PLANLANIYOR

Haberde, İran saldırısına ABD yönetimi ile koordine edildikten sonra "güçlü bir karşılık" verilmesi kararının alındığı iddia edildi.

İsrail'in İran'daki "stratejik bölgeleri" (nükleer tesisler) hedef almayı planlandığı da öne sürüldü.

BİDEN KARŞI ÇIKMIŞTI

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in İran'a ait nükleer tesislere olası saldırısını desteklemediğini ve Tahran'a "orantılı" karşılık vermesi gerektiğini söylemişti.

ABD'den nükleer tesis açıklaması: İsrail'i desteklemiyoruz!

İsrail ve İran'dan peş peşe açıklamalar! Savaş ilanı gibi karar: Acı verici olacak!İsrail ve İran'dan peş peşe açıklamalar! Savaş ilanı gibi karar: Acı verici olacak!

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ