Politika

Kılıçdaroğlu cephesinden Özgür Özel ve İmamoğlu'na zehir zemberek sözler

Kılıçdaroğlu'na en yakın isimlerin başında gelen eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Büşent Kuşoğlu, Tv100'e özel açıklamalarda bulundu. Kuşoğlu'nun hedefinde CHP lideri Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı.

Kılıçdaroğlu cephesinden Özgür Özel ve İmamoğlu'na zehir zemberek sözler
29-05-2024 23:27

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında, "aday olmak aklımın ucundan geçmemişti" ifadelerini kullanırken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Özgür Özel'i hedef göstererek "sırtımdan hançerlediler" demişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Tv100 ekranlarına gelen Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programında bu sözleri üzerine alınmadığını ifade etmişti.

Kılıçdaroğlu cephesinden yeni bir açıklama geldi

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu tv100'de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına özel açıklamalarda bulundu.

Kuşoğlu açıklamasında Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

Kuşoğlu, "Kemal Bey parti siyasetine dönmez. ülke siyasetini bırakmaz. Bu ülkeye karşı sorumluluğu var. Ekrem Bey ve Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu kompleksinden kurtulması lazım. Kemal Bey'le beraber çalışmış isimlerin tasfiye edilmemesi lazım. Gerek partide gerekse belediyelerde Kemal Bey'e yakın isimler görevden uzaklaştırılıyor. Umarım CHP başarılı olur, Kemal Bey'e ihtiyaç kalmaz" ifadelerini kullandı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ