Gündem

Köpek vahşetine HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat yorumu: Pireyi deve yapıyorlar

HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat sayıları 10 milyondan fazla olan ve sadece son 45 günde 7 vatandaşın ölümüne sebep olan başıboş sokak köpekleri tehdidi için 'pire deve yapılıyor' dedi.

Köpek vahşetine HAYTAP Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat yorumu: Pireyi deve yapıyorlar
22-05-2024 10:58

Özellikle son yıllarda artan başta çocuk, kadın ve yaşlılar olmak üzere toplumun genelinde kabus haline gelen başıboş sokak köpeği sorunu için gözler 23 Mayıs Perşembe günü Meclis’te olacak. başıboş sokak köpeği sorununa ilişkin düzenleme kabul edildiği takdirde belediyeler başıboş köpekleri barınaklarda toplayıp bakım ve aşılaması yapılacak. Barınaklardaki köpekler 15-30 gün içinde sahiplenen olmazsa uyutulacak.

Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısıBakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı

Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap! Saplantılı köpek sever kadından kendisinden yardım bekleyen kadına skandal cevap!

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat Habertürk TV'de başıboş köpek tehdidinin medyanın bir algısı olduğunu söyledi.

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuğun babası: Yemişler çocuğumuSokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuğun babası: Yemişler çocuğumu

"PİRE DEVE YAPILIYOR"

Şenpolat yaşanan gerçeklikten tamamen kopup daha da ileri giderek “Medya eli vasıtasıyla küçük bir şey, pire deve yapılıyor. O şekilde anlatılıyor, ortam hazırlandıktan sonra da yasa değiştirilmesi için de ortam hazırlanmış oluyor” dedi.