Esha tv
Dünya

Küçük çocuğu cinsel saldırıdan maymunlar kurtardı!

Hindistan’da 6 yaşındaki bir kız çocuğu, kendisini metruk bir binaya götürerek cinsel saldırıda bulunmaya çalışan orta yaşlı adamdan bir grup maymun sayesinde kurtuldu.

Küçük çocuğu cinsel saldırıdan maymunlar kurtardı!
23-09-2024 23:37

Hindistan’ın Baghpat şehrinde 6 yaşındaki kız çocuğu bir grup maymun tarafından orta yaşlı bir adamın cinsel saldırı girişiminden kurtarıldı. Polisin ekiplerinin açıklamasına göre, ilköğretim öğrencisi olan kızın ebeveynleri, POCSO Yasası (Çocukları Cinsel İstismardan Koruma Yasası) uyarınca suçlanan ve firarda olan kimliği belirsiz zanlı hakkında şikâyette bulundu.

MAYMUNLAR ADAMI KAÇMAYA ZORLADI

Kızın ebeveynlerine göre, kimliği belirsiz bir adam 21 Eylül Cumartesi günü çocuklarını terk edilmiş bir eve çekerek, kıyafetlerini çıkardı. Adam kıza cinsel saldırıda bulunmaya çalıştığında, bir maymun sürüsü agresif bir şekilde ona doğru koştu ve bu da adamı olay yerinden kaçmaya zorladı.

"KIZIM ŞİMDİYE KADAR ÖLMÜŞ OLURDU"

Eve ulaştığında, korkmuş çocuk yaşadığı çileyi ebeveynlerine anlattı ve bazı kızgın maymunlar geldiğinde failin nasıl kaçtığını anlattı. Küçük kızın annesi “Kızım dışarıda oynarken zanlı onu alıp götürmüş. Adam yakındaki kamera kayıtlarında kızımla birlikte dar bir sokakta yürürken görülüyor. Ancak henüz kimliği tespit edilemedi. Ayrıca çocuğumu beni öldüreceği yönünde tehdit etti... Maymunlar araya girmeseydi kızım şimdiye kadar ölmüş olurdu” diye konuştu.

ZANLININ KİMLİĞİ TESPİT EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Olayda görevli olan polis memurlarından Harish Bhadoria Hindistan gazetesi Time Of India'ya “Maymunların karıştığı olayı duyduk ve konuyu araştırıyoruz. Ebeveynlerin şikâyeti üzerine soruşturma başlattık. Zanlının kimliğini tespit etmeye ve yakalamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Kamera kayıtlarında zanlının kızı yanında götürdüğünü açıkça görüldü. Öte yandan polis zanlının başka bir köyde ikamet ettiğini söyledi. Polis ayrıca adamın kızı önce ibadethane olarak kullanılan bir binanın yakınındaki sokağa, ardından da terk edilmiş bir eve götürdüğünü ve burada cinsel saldırıda bulunduğu söyledi. Kız da ailesine, adamın kendisine direnmesi halinde kendisini ve aile üyelerini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. Polis şu anda olayla ilgili soruşturma yürütüyor.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ