Esha tv
EshaTv

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kuruluş Osman’dan dev transfer! Lüzinyanlı Guy oldu

Kuruluş Osman’la yollarını ayıran Berk Erçel, TRT1’in izlenme rekorları kıran dizisi Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kuruluş Osman’dan dev transfer! Lüzinyanlı Guy oldu
11-09-2024 13:13

ATV’nin büyük beğeni toplayan dizisi Kuruluş Osman’da ‘Konur Bey’ karakteriyle yıldızı parlayan Berk Erçer’in yeni adresi belli oldu. Vezir Alemşah’ın adamı ve Koyunhisar Kalesi’nin beyi rolünün ardından TRT1’in Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi projesine evet dedi.

Verdiği aranın ardından tercihini tekrardan dönem dizisinden yana kullanan Berk Erçel, TRT1’in aksiyon ve gerilim dolu projesi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de ‘Lüzinyanlı Guy’ karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Lüzinyanlı Guy ya da Guy de Lusignan, Evlilik yoluyla bir Haçlı devleti olan Kudüs Krallığı’nın başına geçen, Selahaddin Eyyübi’nin ordularıyla yaptığı Hıttin Savaşı’nı kaybederek Kudüs’ün Haçlıların elinden çıkarak tekrar Eyyubilerin eline geçmesine neden olan bir Fransız Haçlı şövalyesidir.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle imzaları atan Berk Erçel, oyunculuk kariyerinde Destan, Mehmetçik Kutlu Zafer, Poyraz Karayel, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir ve Doktorlar gibi projelerde kameralar karşısına geçmişti.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ