Esha tv
EshaTv

Kuruluş Osman'a Uyanış Büyük Selçuklu'dan flaş transfer! Livya'ydı, Altunay olacak

TRT1'in unutulmaz projesi Uyanış Büyük Selçuklu ile yıldızı parlayan Buçe Buse Kahraman, Kuruluş Osman dizisinin 5.sezonunu renklendirmeye geliyor.

Kuruluş Osman'a Uyanış Büyük Selçuklu'dan flaş transfer! Livya'ydı, Altunay olacak
12-09-2024 11:37

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da izleyenlere benzersiz dakikalar yaşatacak olan Kuruluş Osman ailesine bir üye daha katıldı. TRT1'in akıllara kazınan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'da 'Livya' karakteriyle ekran önüne çıkan Buçe Buse Kahraman, Kuruluş Osman'a geliyor.

Son olarak Yalı Çapkını projesinde üstlendiği 'Pelin' karakteriyle çok geniş bir kitlenin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Buçe Buse Kahraman'ın Kuruluş Osman'daki rolü belli oldu.

Kahraman, Mehmet Bozdağ'ın hem proje tasarımcısı hem yapımcısı olduğu Kuruluş Osman'da 'Altunay Hatun' karakterini üstlenmeye hazırlanıyor. Burada Keçili Şah Beyliği’nin ustaca at binen ve kılıç kullanan hatunu rolüyle izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kuruluş Osman'ın 5.sezonunda kameralar karşısına geçecek olan Buçe Buse Kahraman, oyunculuk kariyerinde Çarpışma, Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu, Baş Belası, Ben Gri, Yalı Çapkını, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, ve Kötü Çocuk gibi projelerde yer almıştı.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ