Esha tv
EshaTv

Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam mı?

Kuruluş Osman bu akşam var mı sorusunun cevabı dizinin takipçileri tarafından internette sorgulanıyor. 2 Ekim Çarşamba günü ATV yayın akışı merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam mı?

Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam mı?
02-10-2024 15:17

ATV ekranlarından yayınlanan reyting rekorlarını alt üst eden Kuruluş Osman adlı dizinin yeni sezonunun başlamasına saatler kaldı. Dizinin takipçileri arama motorlarında, "Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam mı?" soruların cevaplarını arıyor. Kuruluş Osman 165. bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Kuruluş Osman

KURULUŞ OSMAN BU AKŞAM VAR MI?

Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonu bu akşam ATV ekranlarında saat 20.00'da yayınlanacak.

2 EKİM ATV YAYIN AKIŞI

08: 00 Kahvaltı Haberleri

10: 00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13: 00 atv Gün Ortası

14: 00 Sen Anlat Karadeniz

16: 00 Esra Erol'da

19: 00 atv Ana Haber

20: 00 Kuruluş Osman

00: 20 Bir Gece Masalı

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey, Konstantin'i gafil avlamak için harekete geçti. Konstantin oynadığı oyuna rağmen Osman Bey'le karşı karşıya gelmiştir. Osman Bey, Konstantin için nasıl bir son hazırlayacağı merak konusu.

Elçim Hatun'a oynanan oyunda Mehmet Bey'in parmağı olduğu gün yüzüne çıkmıştır. Alaeddin için bu olay bardağı taşıran son damladır. Alaeddin ve Mehmet için hesaplaşma vakti geldi ve çattı. Bu hesaplaşmanın sonunda iki beyliği bekleyen büyük açmaz ise ne olacak?

Öte tarafta Orhan Bey, Holofira'nın Bursa'da güvende olmadığını düşünür. Onu götürmek için izin ister. Holofira, onu Bursa'dan götürmek için gelen Orhan'a ne cevap verecektir?

Osman Bey'in Konstantin'i devirip obaya dönüşünün sonrasında Alaeddin ve Gonca'nın toyu kurulur. Her yanda şenlik hakimken Osman Bey cümle beyliklere mektuplar göndermektedir.

Artık devleti kurma vaktidir. Osman Bey herkesi Türk'ün devleti için sıkılı bir yumruk gibi olmaya davet eder. Cümle beylikleri tek bir sancak altında toplamak isteyen Osman Bey'e beyliklerin cevabı ne olacaktır? Osman Bey, kutlu İslam davası için çıktığı bu yolda kimlerle birlikte olacaktır?

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ