Esha tv
Spor

Lider Fenerbahçe derbiye moralli gidiyor

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

Lider Fenerbahçe derbiye moralli gidiyor
15-09-2024 19:13

Trendyol Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde Kasımpaşa sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertliler 2-0 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Saint-Maximin ile 39. dakikada penaltıdan Tadic attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 13'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Kasımpaş ise 5 puanda kaldı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası dev derbiye sahne olacak. Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Kasımpaşa da evinde Antalyaspor'la karşılaşacak

AMRABAT İLK KEZ FORMA GİYDİ

Sarı-lacivertli ekibin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Sofyan Amrabat, ilk kez bir maç kadrosuna yer aldı. Alanyaspor maçını tribünden takip eden Faslı orta saha oyuncusu, ilk kez bir karşılaşma kadrosunda kendine yer buldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, mücadelenin 81’inci dakikasında Tadic’in yerine oyuna dahil oldu. Amrabat, sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıktı.

BECAO VE EN NESYRİ 2 MAÇ ARADAN SONRA 11’DE

Sarı-lacivertli ekipte Becao ve En Nesyri iki maçlık aranın ardından ilk 11’de görev aldı. Süper Lig’in 2’nci haftasında deplasmanda 2-2 berabere biten Göztepe maçında ilk 11’de görev alan iki futbolcu, Rizespor ve Alanyaspor karşılaşmalarında ise oyuna sonradan dahil olmuştu.

KASIMPAŞA BAŞKANI FATİH SARAÇ’TAN ALİ KOÇ’A ÇİÇEK

Kasımpaşa’nın Fenerbahçe’yi konuk ettiği karşılaşmayı iki takım başkanları Protokol Tribünü’nde birlikte takip etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, karşılaşmayı takip etmek için Protokol Tribünü’ne geldiğinde Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, Koç’a çiçek takdim etti. İki takım başkanları daha sonra karşılaşmayı birlikte izledi.

KÜÇÜK NARİN UNUTULMADI

Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin, Kasımpaşa’nın Fenerbahçe’yi konuk ettiği karşılaşmada unutulmadı. Kasımpaşalı taraftarlar mücadele öncesinde uzun süre ‘Narin ölmedi, kalbimizde yaşıyor’ şeklinde tezahüratlarda bulundu.

#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ