Esha tv
Dünya

Lüks otelde 6 kişi ölü bulunmuştu! Detaylar ortaya çıktı

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki lüks bir otel odasında ölü bulunan altı kişinin ardından detaylar ortaya çıktı. Siyanürle öldüğü belirlenen kişilerin faili kendi çıktı.

Lüks otelde 6 kişi ölü bulunmuştu! Detaylar ortaya çıktı
18-07-2024 18:52

Turizm ülkelerinden biri olan Tayland'da son yılların en korkunç olaylarından biri yaşandı. İlk elde edilen bilgilere göre 56 yaşındaki Sherine Chong'un, 200.00 euroyu aşan borçları sebebiyle iki kadın ve üç erkeği öldürdüğü iddia ediliyor. Ölen şahısların Sherine Chong isimli kadının akrabası olduğu belirtildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamalara göre kamera kayıtları incelendiğinde kadının akrabalarının içkilerine zehir atarak öldürdüğü açıklandı. Güvenlik kameraları görüntüleri, Chong'un akrabalarının çaylarına kattığı maddeyi anbean kaydetti. Yapılan incelemelerde zehirli maddenin siyanür olduğu ortaya çıktı.

POLİS AÇIKLAMA YAPTI

Tayland'ın en meşhur otellerinden birinde yaşanan cinayet dünyada yankı uyandırdı. Cesetlerin dördü oturma odasında, ikisi ise yatak odasında bulunan olayda polis, iki kişinin kapıya uzanmış gibi göründüğünü fakat yardım çağıramadan yere yığıldıklarını belirtti.

Polis tarafından yapılan açıklamada ailenin Japonya'da bir hastane açmak için 215 bin sterlin ayırdığını ancak bu yatırımın kaybolduğunu bildirdi ve cinayet planının bu olay üzerinden çıktığı hatırlatıldı.

TEMİZLİK GÖREVLİLERİ BULDU

Altı kişinin cansız bedeni, otelin temizlik görevlileri tarafından bulunmuştu ve ihbar üzerine otele gelen polis ekipleri, yapılan ilk incelemeler sonucunda grubun zehirlenme nedeniyle hayatını kaybettiğini kaydetmişti.

Öğrenilenler arasında grubun otele 7 kişilik rezervasyon yaptırdığı bilgisi de yer alıyor. Otel odasında yapılan incelemelerde masalarda kahve ve çay bardakları bulunmuş, herhangi bir kavga veya darp izine ise rastlanmamıştı. Ölü bulunan 6 kişiden 4'ünün Vietnam vatandaşı olduğu, 2'sinin Vietnam-ABD çifte vatandaşı olduğu öğrenilmişti.

Kurbanların ABD vatandaşı olduğu ortaya çıkınca ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Matthew Miller ölenlerin ailelerine başsağlığı diledi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ