Esha tv
Spor

MAÇ ÖZETİ | Adana Demirspor 1-3 Trabzonspor

Süper Lig'de binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Adana Demirspor Trabzonspor maçı önceki gün tamamlandı. Sahaya favori olarak gelen Trabzonspor, Adana'dan 3 puanla ayrılmasını bildi. Bordo-Mavililere galibiyeti getiren golleri Bruno Peres, Andreas Cornelius ve Djaniny kaydederke

MAÇ ÖZETİ | Adana Demirspor 1-3 Trabzonspor
24-04-2022 02:09

Son haftalarda galibiyete hasret kalan Trabzonspor, kötü gidişatı Adana Demirspor karşısında sonlandırdı. Bordo-Mavililer, zorlu Adana deplasmanından 3 puanla dönerken, Adana Demirspor'un Avrupa hayalleri iyiden iyiye güç bir hal almaya başladı. Bordo-Fırtına'da Bruno Peres, Cornelius ve Djaniny skora katkı sağlayan isimlerdi. Ev sahibi ekibin de tek golü yıldız ismi Matias Vargas'dan geldi.

Adana Demirspor Trabzonspor özet

ADANA DEMİRSPOR TRABZONSPOR MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Bosna Hersek, Hırvatistan, Karadağ, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya: SportKlub

Kolombiya: Win Sports

Kosova: Kujtesa ve ArtMotion

Çekya ve Macaristan: Sport1

İsrail: Charlton

Portekiz: Sport TV

Romanya: Look Sport

Arnavutluk: Tring Sport

Adana Demirspor ile Trabzonspor arasındaki Süper Lig 34. Hafta karşılaşması, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalından canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca, yine beIN'in internet uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında, karşılaşmaya ilişkin gelişmeleri TÜMSPOR sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz. 

ADS TS özet

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Yaşar Kemal Uğurlu

Mustafa Sönmez

Serkan Çimen

Ömer Faruk Turtay