Esha tv
Spor

MAÇ ÖZETİ İZLE | Altay 0-1 Galatasaray (Kerem Aktürkoğlu Gol)

Süper Lig'de merakla beklenen Altay Galatasaray maçı İzmir Alsancak Stadı'nda tamamlandı. Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda Kerem Aktürkoğlu'nun attığı tek golle 3 puana uzandı. Altay'ın da ligde kalma umutları iyice tükendi. Son 4 maçı kalan İzmir ekibinin bir üst sıradaki

MAÇ ÖZETİ İZLE | Altay 0-1 Galatasaray (Kerem Aktürkoğlu Gol)
24-04-2022 23:41

Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan Altay, evinde Galatasaray'ı ağırladı. 12 bin Siyah-Beyazlı taraftarın yer aldığı Alsancak Stadı'ndan Cimbom, Kerem Aktürkoğlu'nun 8'inci dakikada attığı golle galibiyete yürüdü. Maçın henüz başında rakip ceza sahasında topla buluşan Kerem, önünde bir futbolcu olmasına karşın oldukça güç bir açıdan Altay kalecisi Lis'i geçmeyi bildi. 90 dakikalık karşılaşmada başka gol olmazken, Sarı-Kırmızılılar hanesine bir 3 puan daha yazdırdı. Böylece, İzmir ekibi 30 puanla 17'nci sırada küme hattında kalırken, Galatasaray 47 puanla 11'inci sıraya kadar yükseldi. 

Altay Galatasaray maç özeti

Altay Galatasaray Maçını Şifresiz Veren Yabancı Kanallar

beIN Connect USA

beIN Sports France 5 HD Max

beIN Sports Turkey 1 HD

Futbol 1 Ukraine HD

Prima Sport RO 4 HD

Sport 1 Czech HD

Sport 2 Hungary HD

SportKlub 4 Slovenia

Tring Sport 2 HD

Maçın 11'leri

ALTAY: Mateusz, Eric, Thiam, Kazım, Tolga, Ceyhun, Zeki, Poko, Thaciano, Rodriguez, Rayan

GALATASARAY: Muslera, Omar, Van Aanholt, Kerem, Babel, Erick, Gomis, Berkan, Nelsson, Marcao, Emre

Altay GS Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Süper Lig'in merak edilen karşılaşmalarından Altay Galatasaray maçı, ülkemizde beIN Sports HD1 kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Ayrıca, yine beIN'in uygulaması beIN Connect üzerinden de maç yayını yapılmaktadır. Bu iki adres arasındaki tek fark, uydu ile internet yayını olması hasebiyle Galatasaray maçına ilişkin gelişmeleri TÜMSPOR sayfasından takip edebilirsiniz.

Altay GS özet

Maç Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Alsancak Stadı'ndaki Altay Galatasaray maçı, 24 Nisan Pazar günü saat 20.30'da başlayacak. Siyah-Beyazlı ekip, binlerce taraftarı ile Sarı-Kırmızılı rakibini ağırlayacak. Karşılaşmadan günler önce satışa sunulan 12 bin biletin tamamı tükendi. Bu sebeple, Alsancak, bu akşam "kapalı gişe" denenebilir. Ek olarak, İzmir'de bugün için hava sıcaklığının 25 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Karşılaşmanın Hakemleri

Volkan Bayarslan

Samet Çiçek

Yusuf Bozdoğan

Turgut Doman

Erkan Engin (VAR)

Ceyhun Sesigüzel (AVAR)

Mehmet Türkmen (AVAR)

İki Takımın Güncel Eksikleri

ALTAY: Murat Akca (Kadro dışı), Mohammad Naderi (Sakat), Özgür Özkaya (Sakat), Marco Paixao (Kadro dışı), Deniz Kadah (Sakat)

GALATASARAY: Taylan Antalyalı (Sakat), Sofiane Feghouli (Sakat)

Altay Galatasaray Arasındaki Maçlar! Hangi Takım Daha Çok Kazandı?

İzmir'in köklü kulüplerinden Altay ile Galatasaray bugüne dek 97 kez kozlarını paylaştı. Bu maçların 17'sini Siyah-Beyazlı Ege temsilcisi kazanırken, 54'ünde Cimbom galip geldi. 26 maç da beraberlikle sonuçlandı. Altay, 97 maçta 66 kez fileleri havalandırırken, kalesinde 158 kez gol gördü. İki takım arasındaki son maç 4 Aralık'ta NEF Stadyumu'nda oynanırken, taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.