Esha tv
Spor

MAÇ ÖZETİ İZLE | Fenerbahçe 2-0 Göztepe (FB Serdar Dursun ve Arda Güler Golü)

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe, evinde düşme hattındaki Göztepe'yi ağırladı. Henüz maçın başında 1-0 öne geçen Sarı Lacivertliler, Arda Güler'in attığı penaltı golüyle taraftarına 2-0'lık galibiyet hediye etti. Peki, Fenerbahçe Göztepe maç özeti nası

MAÇ ÖZETİ İZLE | Fenerbahçe 2-0 Göztepe (FB Serdar Dursun ve Arda Güler Golü)
16-04-2022 23:16

İsmail Kartal ile son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, bu başarısını Göztepe karşısında da sürdürdü. Sarı Lacivertliler, bugün oynadıkları maçta 2-0'lık galibiyete ulaştı. Taraftar da Fenerbahçe Göztepe maç özeti izle araştırmaları yapıyor. Müsabakanın ilk dakikalarında Serdar Dursun takımını 1-0 öne geçirdi. 83'üncü dakikada bu kez Arda Güler sahneye çıktı. Genç oyuncu, attığı penaltı golüyle skoru tahin etti. Öte yandan, Moubandje 82'nci dakikada doğrudan kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe Göztepe maç özeti

Fenerbahçe Göztepe Maç Özeti Nasıl İzlenir?

Fenerbahçe Göztepe maçının geniş özeti; goller, asistler ve kırmızı kart pozisyonu, diğer tüm özetlerde olduğu gibi beIN Sports sitesinde yayınlanmaktadır. Futbol tutkunları, Sarı Lacivertlilerin maç özetini, Arda Güler ve Serdar Dursun'un gollerini bu adres üzerinden seyredebilir. Bunun dışında, TÜMSPOR sayfasından maça dair gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

FENERBAHÇE: Altay, Min Jae, Serdar Aziz, Osayi, Ferdi, Crespo, Zajc, Rossi, Pelkas, Mert Hakan, Serdar Dursun

GÖZTEPE: Piric, Murat, Dino, Kahraman, Berkan, Moubandje, Soner, Yalçın, Halil, Tijanic, Di Santo

Fenerbahçe Göztepe Maçı Ne Zaman?

Art arda aldığı galibiyetlerle 2'nci sıraya kadar yükselen Fenerbahçe ile küme hattındaki Göztepe maçı, 16 Nisan Cumartesi günü saat 20.30'da oynandı. Ülker Arena'daki kritik müsabaka öncesi binlerce bilet satışı yapıldı. Sarı Lacivertli futbol tutkunları, takımlarını Kadıköy'de destekledi.

FB Göztepe özet izle

Hakem Kadrosu

Yasin Kol

Volkan Ahmet Narinç

Candaş Elbil

Alper Akarsu

Erkan Engin (VAR)

Serkan Ok (AVAR)

Ali Yılmaz (AVAR)