Esha tv
Dünya

Macron'un tatil fotoğrafları olay oldu: Kündeye geldi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Saint Tropez'de denizin ve güneşin tadını çıkarırken fotoğraflandı. Korumalarının Macron'a şaka yaptığı anlar objektiflere yansıdı.

Macron'un tatil fotoğrafları olay oldu: Kündeye geldi
09-08-2024 11:53
EshaHaber Gündem Haberler

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile eşi Brigitte Macron'un yaz tatilinden fotoğraflar, çekildikten 11 gün sonra paylaşıldı.

Emmanuel Macron; tatilini, Saint Tropez'deki Fransız cumhurbaşkanlarının resmi tatil evi olan Fort de Bregançon'da geçirmeyi tercih etti.

26 Temmuz'da başlayan Paris Olimpiyatları'ndan iki gün sonra çekilen fotoğraflarda Macron, yakın zamanda 335 bin euro'ya satın aldığı teknesinde ailesi, dostlarıyla birlikte yorgunluk attı.

Macron; dümenine geçtiği, modern olanaklarla donatılmış teknesiyle Akdeniz'in tadını çıkardı.

46 yaşındaki Macron ardından 76 yaşındaki eşi Brigitte Macron ile şezlonglarında güneşlendi.

Emmanuel Macron, deniz gezisi sırasında korumalarıyla birlikte şakalaşırken de objektiflere yansıdı. Korumaları, Macron'u kündeye getirerek, denize düşürdü.

Fransız basınında yer alan detaylara göre; Emmanuel Macron, teknesi saatte en az 100 litre yakıt tüketiyor. Bu yüksek tüketim, çevresel etki ve kamu maliyesine maliyeti hakkında soruları gündeme getirebilir.

Macron'un tatilden döndüğünde bu deniz kaçamağının halk tarafından nasıl algılanacağı merak ediliyor.

"EŞİMİN TEK HATASI BENDEN GENÇ OLMASI"

Brigitte Macron, 2017'de verdiği röportajda evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Brigitte Macron, "Eşimin tek hatası benden genç olmak" demişti. Eşiyle onun lise öğretmeniyken tanışan, Macron'dan 25 yaş büyük yaşındaki Brigitte, ilişkileri hakkında, "Eğer aşkımızı takip etmeseydim hayatımı ıskalamış olacaktım." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Macron'un, cumhurbaşkanı eşi olarak kendisine hukuki statü kazandırmak istemesiyle ilgili olarak Brigitte, bu statü çerçevesinde kendisinin herhangi bir maaş almayacağını belirtmişti.

eshahaber.com.tr
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ