Esha tv
Gündem

Mahkum dizisinden tepki çeken karar! Seyircisi isyan bayraklarını kaldırdı

2 sezondur yayın macerasını sürdüren Mahkum dizisi için takipçilerinin tepkisini çekecek bir karar alındığı ileri sürüldü. İddialara göre, 14 Aralık 2021’den bu yana ekranlarda varlık gösteren Mahkum final yapan diziler kervanına katılacak.

Mahkum dizisinden tepki çeken karar! Seyircisi isyan bayraklarını kaldırdı
18-10-2022 15:55

Asena Bülbüloğlu’nun yapımcısı olduğu Mahkum dizisi 2.sezonda beklenen etkiyi bir türlü yakalayamadı. Reytinglerde parlak sonuçlar kaydedemeyen Mahkum dizisi için geri dönüşü olmayacak bir karar alındığı söylentisi yayıldı.

Oyuncu kadrosunda; İsmail Hacıoğlu (Barış Yesari), Gökçe Eyüboğlu (Giryan Tekin), Melike İpek Yalova (Büge Yesari), Onur Tuna (Fırat Bulut) gibi isimlerin yer aldığı Mahkum dizisi 2.sezondan itibaren ciddi bir izleyici kaybı yaşamıştı. Yapılan kurtarıcı hamlelere rağmen toparlanamayan Mahkum yapımının final yapacak diziler listesine adını yazdırdığı iddiası ortalığı çalkaladı.

Uğraş Güneş’in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda Özgür Sevimli’nin oturduğu Mahkum dizisinin umduğunu bulmadığı için yayından kaldırılacağı iddiası ileri sürüldü. Yine aynı iddialara göre, şimdiye kadar 29 bölüm yayınlanan Mahkum projesinin 31.bölümde ekran macerası sona erecek. Ancak konuya yönelik yapımcı tarafından şu an için henüz resmi bir açıklama gelmedi.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ