Esha tv
Politika

Mahra'nın annesi Erdoğan'a seslendi: Bana yanlış anlatmışlar, Hakkını helal et uzun adam

Sokak köpeklerinden kaçarken hayatını kaybeden Mahra'nın annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan helallik istedi.

Mahra'nın annesi Erdoğan'a seslendi: Bana yanlış anlatmışlar, Hakkını helal et uzun adam
24-07-2024 18:13
24-07-2024 18:40

Haber7

Sahipsiz hayvanlara yönelik 'Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk 3 maddesi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup toplantısında sokak hayvanları düzenlemesine ilişkin, " Dağdaki eli kanlı teröristlere methiyeler düzenler bize vicdan ve merhamet nutku çekemez. Timsahın gözyaşı merhametten değildir." dedi. Erdoğan "Bugün bazı şeyleri açık açık konuşmamız gerekiyor: Birileri ısrarla görmezden gelse de, Türkiye’de bir başıboş köpek sorunu var. Daha önce de ifade ettim: Dünyanın hiçbir medeni ülkesinde, modern şehrinde göremeyeceğiniz, bir sokak köpeği popülasyonuyla karşı karşıyayız. Maalesef bu sayı, her yıl asimetrik bir şekilde katlanarak artıyor. Üstelik bu başıboş köpekler; çocuklara, yetişkinlere, yaşlılara, başka hayvanlara, koyun sürülerine, keçilere saldırıyorlar. Trafik kazalarına sebep oluyor; en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı parçalamak suretiyle bizden kopartıyorlar" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN HELALLİK İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası 2022 yılında Antalya’da başıboş köpeklerin saldırısından kaçarken yola çıkan ve kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra acılı annesi, bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan helallik istedi. 

Kızı köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden baba, Cumhurbaşkanı'na teşekkür etti



 

BANA SENİ YANLIŞ ANLATMIŞLAR

Mahra'nın annesi Derya Pınar yaptığı açıklamada "Ben seni yanlış tanımışım bana seni yanlış anlatmışlar Uzun Adam. Bir millet sana nasıl hayran kaldı arkandan milyonlarca insanı nasıl getirdin bugün anladım. Hakkını helal et." ifadelerini kullandı.
 

 

 


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ