Yaşam

Mandalinaları soyup buzluğa atın! Ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız

C vitamini deposu olan mandalinayı dondurarak sağlıklı ve serinletici bir lezzet elde edebilirsiniz. Mandalina sorbe, farklı bir tat arayanlara lezzetli bir atıştırmalık olarak hizmet edecek.

Mandalinaları soyup buzluğa atın! Ortaya çıkan lezzete inanamayacaksınız
05-03-2025 15:53

Ramazan günlerinde hem sağlıklı ve besleyici, hem hastalıklardan koruyucu, hem de ferahlatıcı bir tarifle geldik! Mandalina ile hazırlanan bu eşsiz lezzet, farklı bir tat arayanların imdadına yetişiyor. Tek yapmanız gereken mandalinaları güzelce soyup buzluğa atmak! Gerisi zaten çok kolay! O halde vakit kaybetmeden mandalina sorbe nasıl hazırlanır adım adım keşfedelim.

Mandalina sorbe

MANDALİNA SORBE TARİFİ

Kış dondurması olarak da adlandırılan bu tarifin hazırlanışı da oldukça pratik. Mandalina sorbeyi doğrudan tatlı olarak yiyebileceğiniz gibi, tatlıların yanında veya smootie tariflerinde de servis edebilirsiniz.

Madalinaları iyice soyun. Beyaz zarlarından arındırın.

Dilimlere ayırın ve bir tepsiye veya uygun bir kaba dizin.

Mandalina dilimlerini dondurucuya atın ve iyice donmasını sağlayın.

Nasıl Tüketilir?

Donmuş mandalina dilimlerini robottan geçirdikten sonra bir kaşık yardımıyla top şekli vererek bir dondurma kabında servis edebilirisiniz.

Smootie içeceklerinin veya limonatanın içine katabilirsiniz.

Buzluktan çıkardıktan sonra doğrudan yiyebilirsiniz.

Tatlıların yanında servis edebilirsiniz.

#ESHAHABER.COM.TR #haber #gündem #sondakika #news #press #worldnews
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ