Esha tv
Dünya

Mariah Carey'in anne ve ablası aynı gün öldü

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey, annesi ve ablasını aynı gün kaybetti. Hem annesiyle hem de ablasıyla çalkantılı ilişkisi olan Carey, çok üzgün olduğunu söyledi.

Mariah Carey'in anne ve ablası aynı gün öldü
27-08-2024 11:23
27-08-2024 14:43

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Mariah Carey'in (55) annesi Patricia ve ablası Alison'u aynı gün vefat etti. Carey, "Annemi bu hafta sonu kaybetmiş olmaktan dolayı çok üzgünüm. Ne yazık ki beklenmedik şekilde gelişen olaylar neticesinde aynı gün ablam da vefat etti." dedi.

Ünlü şarkıcının annesi ve ablasının ölüm nedenine dair bilgi paylaşılmadı.

Carey'in annesi Patricia (87), İrlanda asıllı bir Amerikalıydı ve eski bir opera sanatçısıydı.

Annesi Patricia (solda) ablası Alison (sağda)

2020'de kaleme aldığı "The Meaning of Mariah Carey (Mariah Carey'in Anlamı)" isimli otobiyografisinde Carey, annesiyle arasındaki gelgitli ilişkiden bahsetmiş ve aralarında "profesyonel bir rekabet ile kıskançlık" yaşandığını itiraf etmişti. Carey, "Eğer bu kişi annenizse ve kıskançlık öyle bir genç yaşta ortaya çıkmışsa, bu özellikle acı verici oluyor." demişti.

Carey'in ablası Alison (63) ile ilişkisi de karışıktı. Otobiyografisinde ablası Alison ve kardeşi Morgan'dan uzaklaştığını yazan Carey, "Onlarla irtibatımın olmaması duygusal ve fiziksel olarak benim için daha güvenli." demişti.

Ablası Alison, otobiyografi kitabının yayımlanmasının ardından Mariah Carey'e 1,2 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.

Dünyada gelmiş geçmiş en başarılı şarkıcılardan birisi olarak kabul edilen Carey, 220 milyondan fazla albüm sattı. "All I Want for Christmas Is You (Noel İçin Tek İsteğim Sensin)" şarkısıyla da tüm zamanların en çok dinlenen Noel şarkısını seslendiren kadın şarkıcı olarak tarihe geçti.

#ESHAHABER.COM.TR


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ