Spor

Markus Gisdol: Gol çok geç dakikada geldi

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme müsabakasında Trabzonspor'a 2-1 yenilen Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, rakipleri karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Markus Gisdol: Gol çok geç dakikada geldi
12-01-2024 00:27

 Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme müsabakasında Trabzonspor'a 2-1 yenilen Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gisdol, rakipleri karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Gisdol, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok sıkı sıkıya geçen bir maç oynadıklarını belirterek, "2 gol yedik, 1'i korner, diğeri frikikten geldi. Bu tip gollerin yenmemesi lazım. Eğer 2 gol geriden geliyorsanız, geri gelmek zor oluyor." dedi.

İkinci yarıda her şeyi denediklerini ifade eden Gisdol, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ama ne yazık ki gol çok geç dakikada geldi. Pazar günü bir maçımız var, çok fazla vaktimiz yok. Takımdaki arkadaşlarla konuşup, bu maça en iyi şekilde nasıl hazırlanabiliriz, onu net şekilde oyuncularımıza aktaracağız." şeklinde konuştu.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ