Esha tv
Gündem

Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?

Marmaray seferleri 7 Ekim Pazartesi günü Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattında teknik arıza oldu. Bu hatlar kullanacak olan vatandaşlar internette, 'Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?' sorusuna yanıt arıyor.

Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?
07-10-2024 12:03

Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattında teknik arıza meydana geldi. Vatandaşlar ise bu arızanın ne zaman giderileceğini merak ediyor. Marmara X (Twitter) hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Marmaray Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattı neden kapalı, ne zaman açılacak?

MARMARAY SİRKECİ-AYRILIKÇEŞMESİ-SUADİYE HATTI NEDEN KAPALI, NE ZAMAN AÇILACAK?

Marmaray'da sabah saatlerinde oluşan teknik bir arıza nedeniyle bazı seferler durdu. İstasyondaki yoğunluk hat safhaya çıkmışken, işe gitmek isteyen yolcular durumdan şikayetçi.

Marmaray X hesabından konuya dair paylaşım yaptı. Yapılan açıklama şu şekildedir:

"Sirkeci-Ayrılıkçesmesi-Suadiye istasyonları arasında saat 09.25'te enerji sistemlerinde meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle Marmaray seferlerimiz gecikmeli olarak gerçekleştirilmektedir."

Sirkeci-Ayrılıkçesmesi-Suadiye istasyonları arasında saat 09.25'te enerji sistemlerinde meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle Marmaray seferlerimiz gecikmeli olarak gerçekleştirilmektedir.

— Marmaray (@Marmaraytcdd) October 7, 2024#ESHAHABER.COM.TR
Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ