Esha tv
Spor

McTominay transferinde Galatasaray'a dev rakip!

Tüm Spor - Galatasaray'ın 8 numara transferi için gündeminde olan Manchester United'ın İskoç yıldızı Scott McTominay için West Ham'ın da devreye girdiği ve görüşmelere başlayacağı ileri sürüldü.

McTominay transferinde Galatasaray'a dev rakip!
16-07-2024 13:07

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Manchester United'ın orta saha oyuncusu Scott McTominay'e West Ham United'ın da talip olduğu ileri sürüldü.

İngiliz basınından CaughtOffside'ın haberine göre; West Ham Sportif Direktörü Tim Steidten, yeni teknik direktör Julen Lopetegui'ye iddialı bir kadro sunabilmek için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Steidten bu kapsamda Manchester United'ın İskoç oyuncusu Scott McTominay için tekrar görüşmelere başlayacak.

Haber detayında, Kırmızı Şeytanlar'ın McTominay'i satmak için 35 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istediği belirtildi.



Futbolcuyla Galatasaray'ın da ilgilendiği ancak Türk takımının, 27 yaşındaki oyuncunun bonservisini yüksek bulduğu ve kiralama seçeneğini tercih ettiği ileri sürüldü.

McTominay'in de yıllık 10 milyon Euro civarında bir maaş istediği, sarı kırmızılıların ise bu tekliften kaçınarak 6-7 milyon Euro'luk bir maaş paketi önerdiği kaydedildi.

Haberde Scott McTominay'in West Ham'a mı yoksa Galatasaray'a mı transfer olmak istediğinin belirsiz olduğu ifade edildi ve "Erik ten Hag'ın Manchester United'ında ilk 11'de yer almayacaksa her ikisi de tercih edilebilir." yorumu yapıldı.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ