Esha tv
Ekonomi

Meclis, balıkçılık ve su ürünleri sektöründeki sorunları sahada araştıracak

TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel, 'Bugün üyelerimizin görüşlerini de alarak yol haritamızı belirleyeceğiz. Meclis'te dinlenmesi gereken bakanlık temsilcileri, kurum ve paydaşları dinleyip hızlı bir şekilde; sezon da açıldı;

Meclis, balıkçılık ve su ürünleri sektöründeki sorunları sahada araştıracak
19-10-2023 11:23

Meclis Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel, bugün komisyon üyelerinin görüşlerini de alıp yol haritası belirleyeceklerini ifade ederek, "Meclis'te dinlenmesi gereken bakanlık temsilcileri, kurum ve paydaşları dinleyip hızlı bir şekilde; sezon da açıldı; hava şartları daha fazla zorlaşmadan saha çalışmalarına başlamak istiyoruz." dedi.

Balıkçılık ve su ürünleri sektöründe yaşanan sorunların araştırılması ve alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan TBMM araştırma komisyonunun başkanlık divanı belirlendi.

Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Karayel, AA muhabirine komisyonun çalışma programına ilişkin açıklamalarda bulundu.


Editor : Eshahaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ